Home Alcoi El Govern central habilita un servei de transport per a persones dependents...

El Govern central habilita un servei de transport per a persones dependents a Alcoi cara al 9J a través de Creu Roja

0
SHARE
Una dona amb mobilitat reduïda.

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana, amb motiu de la celebració de les Eleccions al Parlament Europeu el pròxim 9 de juny de 2024, i en col·laboració amb la Creu Roja, ha previst un servei de transport per a facilitar el dret a vot a aquelles persones amb problemes de mobilitat que el requerisquen. Un servei que estarà disponible a la ciutat d’Alcoi.

En concret, aquest servei consisteix en l’acompanyament i trasllat de persones malaltes o dependents als corresponents col·legis electorals i el seu retorn a hospitals, residències o domicilis.

El servei es pot sol·licitar fins al 6 de juny abans de les 15.00 hores cridant al telèfon de la Junta Local de la Creu Roja d’Alcoi 965332244 o al Centre d’Operacions Autonòmic de Coordinació de Creu Roja a la Comunitat Valenciana -eleccionescv@cruzroja.es 96 591 86 10 – telèfon 24 hores de dilluns a divendres de Creu Roja-.

Limitacions de distància

Cal ressaltar que una limitació que indica Creu Roja és que les sol·licituds de transport el trajecte del qual fins al Col·legi Electoral siga més de 10 quilòmetres, hauran de desestimar-se, per a no alterar el funcionament de la resta de trasllats.

El passat 23 de maig es van produir a la ciutat dels ponts tota una sèrie de modificacions en les meses electorals cara als comicis europeus. El col·legi electoral on ha de votar cada veí d’Alcoi es pot visitar en el següent enllaç.

“Aquesta és una molt bona iniciativa del Govern d’Espanya per a facilitar que el màxim nombre de persones puguen votar. Simplement han de cridar a Creu Roja Alcoi abans del dijous 6 de juny per a sol·licitar el servei”, ha explicat la Regidora d’Administració Local, Lorena Zamorano.