Home Cocentaina El govern contestà demana ajudes a la Conselleria d’Urbanisme per al casc...

El govern contestà demana ajudes a la Conselleria d’Urbanisme per al casc urbà

0
SHARE
El centre de Cocentaina, amb el Palau Comtal al fons l Imatge d'Arxiu
Palau Comtal de Cocentaina l Imatge d'Arxiu

Vicent García Nebot, Director general d’Urbanisme de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, es va reunir amb l’alcaldessa de Cocentaina, la Regidora d’Urbanisme i els tècnics i representants polítics per a parlar sobre els instruments que es faciliten des de la Direcció General per a agilitzar el seu treball i els tràmits administratius sobre el cac históric.

A l’encontre Eugenia Miguel, Regidora d’Urbanisme, va exposar la casuística del nucli històric de Cocentaina, per tal de trobar solucions als problemes generats per l’abandonament de les cases per part dels seus propietaris i la dilatació en la tramitació dels expedients per posar en marxa les demolicions que arriben a ser desesperants.

També es van exposar les diferents línies d’actuació que s’han posat en funcionament per part de l’Ajuntament i que s’aniran treballant per tal de facilitar el benestar dels ciutadans i la regeneració del nucli històric. El conseller va descriure com es poden aplicar les diferents guies i aplicacions informàtiques que s’han posat a l’abast dels municipis i ciutadans per abordar les diferents problemàtiques que existeixen al municipi.