Home Alcoi El Grup de Danses Carrascal i AECC s’uneixen al ventall d’activitats de...

El Grup de Danses Carrascal i AECC s’uneixen al ventall d’activitats de la II Fira Modernista d’Alcoi

1703
0
SHARE

Ja ens trobem en el compte enrere per a l’arribada de la II Fira Modernista alcoiana i seguixen presentant-se activitats per a la setmana modernista alcoiana.

Cada vegada són més les entitats que volen sumar-se als actes d’aquesta festa cultural. Així, el grup de Danses Carrascal participarà també a la II Fira Modernista col·laborant en moltes activitats com ara la Manifestació del dissabte pel matí.

A més, faran amb l’Associació Espanyola contra el Càncer un ball popular amb peces musicals de l’època, com ara valsos, polques i masurques a la Glorieta, el dissabte 22 a les 17 hores. A aquesta activitat participaran també les Aules de la Tercera Edat, secció de ball,  i públic en general que vulga unir-se.

A banda, faran una actuació de Dansa Teatre: ‘Tu mut!, però tot se sap!’ ,una obra de teatre i dansa que reflecteix les vivències de dues germanes que regenten un negoci al poble i es dediquen a viure la vida de la resta de gent del poble. Es generaran situacions còmiques i s’intercalaran balls tradicionals.

Finalment indicar que han organitzat la XXVI Mostra de Dolçaines i Tabalets d’Alcoi que tindrà lloc al Templet de la Glorieta el diumenge 23 a les 11.30 h. Participaran La Cordeta, La Degollà, Barxell, Rebuig i Sol Major. Cada grup interpretarà unes peces i haurà una sorpresa final.