Home Alcoi El II Congrés Big Data i Ciutats Intel·ligents d’Alcoi suma vora 350...

El II Congrés Big Data i Ciutats Intel·ligents d’Alcoi suma vora 350 inscripcions per a les dos jornades

0
SHARE
Ponents al II Congrés Big Data i Ciutats Intel·ligents que es celebra a l'Àgora d'Alcoi.

El II Congrés Big Data i Ciutats Intel·ligents que s’inaugura aquest dimecres 12 d’abril en l’Espai Àgora d’Alcoi compta amb vora 350 inscripcions presencials per a les dues jornades en les quals es desenvoluparà l’esdeveniment. El congrés està organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, Districte Digital i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València a través de les seues càtedres Ciutat del Coneixement i Smart City Alcoi.

En concret, s’han inscrit fins al moment 190 persones per a la primera sessió, el dimecres 12 d’abril a la vesprada, dirigida a CEOs d’empreses, institucions i entitats públiques, amb solucions Big Data orientades a empreses dins dels conceptes de Smart City. La inauguració del Congrés està prevista a les 16.00h i serà a càrrec de l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés i el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu.

Al llarg de la vesprada i fins a les 19.50 hores se succeiran ponències a càrrec d’experts,  pertanyents, entre altres, a grans empreses. També tindrà lloc una taula redona sobre casos d’èxit sobre l’impacte de la Intel·ligència Artificial en empreses, incloses algunes amb representació a Alcoi.

Per a la sessió del dia 13 d’abril -centrada en casos pràctics sobre la innovació local i l’aplicació i el tractament de dades en administracions i territoris- hi ha inscrites fins al moment 150 persones. La jornada -dirigida especialment a tècnics d’administracions públiques i empreses proveïdores de serveis per a l’administració¡- es desenvoluparà de 10.00 a 13.45. La sessió inclourà, a més, una taula redona sobre els Sandbox i la innovació com a eix vertebral de la transformació de ciutats.

Inscripcions encara obertes

Tant la sessió del 12 com la del 13 d’abril conclouran amb un còctel networking en la zona showroom, en la qual participaran una desena d’empreses i institucions. Les inscripcions estan encara obertes i poden realitzar-se a través de la pàgina web https://ciudadesinteligentes.congresosalcoi.es/.

Totes dues sessions es retransmetran també en directe per ‘streaming’ a través del canal de Youtube de Districte Digital https://www.youtube.com/c/distritodigitalcv.