Home Cocentaina El II Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants s’amplia de dos...

El II Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants s’amplia de dos a tres jornades

81
0
SHARE
Cartell anunciador del II Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, que coincideix amb el Mig Any de l'esdeveniment contestà.

Dins del marc del Mig Any de Fira de Cocentaina, que se celebrarà del 16 al 18 de maig, l’Ajuntament de Cocentaina ha organitzat el II Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, adreçat a totes les empreses participants en el certamen. L’objectiu de la trobada és facilitar les eines que permeten millorar l’experiència de venedors i visitants.

En la seua segona edició, l’organització fa un pas més i professionalitza la seua coordinació amb la figura de la directora del congrés, Mayte Rubio, experta en lideratge i gestió d’equips. D’altra banda, el certamen amplia la seua programació passant de dos a tres dies. Concretament, el 17 i 18 de maig estaran dedicats de manera exclusiva a la formació de la xarxa comercial i un últim dia -el 19 de maig- estarà obert al públic, amb una temàtica centrada en la gastronomia i productes agroalimentaris tradicionals de Fira. Tot el programa previst podrà seguir-se tant de manera presencial com en línia.

El Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants va ser una de les iniciatives organitzades amb motiu de la celebració en 2021 de la 675 edició del certamen. El principal objectiu del congrés és oferir un punt de trobada -fora dels dies pròpiament de Fira- a través del qual les empreses expositores i col·laboradores en l’organització de l’esdeveniment puguen actualitzar coneixements, conèixer tendències, compartir experiències i aportar solucions per a millorar la seua presència en la Fira i continuar avançant en la professionalització de cara al visitant.

Tres dies de programació

D’altra banda, el II Congrés de la Xarxa Comercial amplia el programa i passa de dos a tres dies. Concretament, les jornades arranquen el dimarts, 17 de maig, amb l’acreditació, recepció i benvinguda als participants, així com dos xerrades.

El dimecres, 18 de maig, la formació se centrarà en La Sostenibilitat aplicada a la indústria firal; en la qual es tocaran temes com: la innovació i tendències en construcció d’estands, els mecanismes d’estalvi energètic i gestió de residus o els espais d’exposició ‘verds’. També hi han previstes xerrades i taules redones.

La tercera i última jornada del II Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, el dijous, 19 de maig, estarà oberta al públic en general que estiga interessat en la temàtica triada com a complement no professional per a aquesta segona edició. Gastronomia i nutrició seran els temes centrals de la jornada.

La Regidora de Fira, Eugenia Miguel, ha assenyalat que “donada la magnitud que comporta la celebració de la Fira de Cocentaina, és fonamental anar innovant i aportant tots aquells recursos que estiguen a la nostra mà perquè el certamen continue creixent any rere any en qualitat i professionalitat per als expositors i en una experiència cada vegada més satisfactòria per als visitants. La continuïtat d’aquest congrés, celebrat fora de les dates de Fira, està pensat perquè tots els agents que fan possible la celebració d’aquest certamen puguen conèixer tendències, novetats i posar en comú necessitats i resultats. Pensem que és una formació important i animem a participar a tota la xarxa comercial de Fira”.