Home Cultura El Jazzorama omple Ibi de música, cinema i teatre durant tot un...

El Jazzorama omple Ibi de música, cinema i teatre durant tot un cap de setmana d’activitats

0
SHARE
Un instant de la presentació del Jazzorama al Teatre Rio d'Ibi.

Torna el Jazzorama, festival internacional de jazz a Ibi, de l’1 al 4 de juny. Una nova edició que comptarà amb un programa de qualitat, característic d’aquest certamen de jazz que cada maig-juny omple els carrers d’Ibi d’un ambient musical de primer nivell. El vestíbul de Teatre Río ha acollit la presentació de l’esdeveniment.

Com a la passada edició, diversos espais culturals acolliran els diferents espectacles programats, que en un 90% són gratuïts, estant el 10% restant a preus molt populars a www.bacantix.com. Així, ja aquest dijous 1 de juny, la sala petita del Teatro Río ha projectat el film ‘Summer of soul’,  amb la col·laboració del Cine Club Layndon i entrada gratuïta.

Programació

Aquest divendres, 2 de juny, a les 19.00h, Gino Marcelli Trio actuarà, amb entrada gratuïta, al Centre Cultural Salvador Miró i a les 20.30h, Nacho, piano i veu oferirà el seu concert al Teatre Río a un preu d’entrada de 20 euros. Per al dissabte, 3 de juny, hi ha organitzada una desfilada Mardi Gras, a les 11.30h, des de la plaça Sanchís Banús fins a la plaça de la Palla, on també hi haurà a les 12.00h un Taller de Percussió afrobrasilera.

A la vesprada, a les 19.00h, es podrà gaudir del concert de Thaïs Morell Trio al Museu del Joguet, prèvia recollida d’entrada al museu. A les 20.30h, Valmuz actuarà al Teatro Río, a un preu de tan sols 5 euros. El diumenge, 4 de juny, tindrà lloc el concert familiar de ‘El tren de la sostenibilitat’, a les 12.00h; i l’espectacle Nina Dinamita i la Swing Milicia, a les 19.00h, que, per previsió meteorològica, es traslladen al Centre Cultural Salvador Miró.

Un mes de Jazzorama

Tot i que el plat fort ve aquests quatre dies, el Jazzorama va començar la seva activitat el 6 de maig amb la Ruta Sonora a través d’un passeig entre el Museu de la Biodiversitat, el Barranc dels Molins i l’Estació Biològica de Torretes. Una programació popular per a totes les persones que passegen i visiten Ibi. L’Ajuntament d’Ibi convida tots els veïns i veïnes d’Ibi i també els de la comarca i pobles veïns a no perdre’s aquest festival de la música jazz ni el bon ambient que sempre es genera al seu voltant.