Home Castalla El jurat dona a conèixer els guanyadors del X Concurs de Fotografia...

El jurat dona a conèixer els guanyadors del X Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla d’enguany

417
0
SHARE
Imatge guanyadora del conncurs de fotos de la Vaca de Castalla 2023.

El jurat del X Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla 2023 ha donat a conéixer als premiats d’enguany. L’acte, que s’ha celebrat a l’Aula de la Naturalesa, ha reunit al jurat, que està format per Blas Carrión Guardiola, Antonia Pentinat Ayelo i David Belda Fenollar. Actuant com a secretari ha estat Juan Carlos Cobacho.

A l’acte han assistit també l’Alcalde de Castalla, Jesús López , i els regidors amb competències relacionades amb els festejs, José Rico Bernabeu i Javier Sirvent Brotons. Tots ells han assistit com a membres de la comissió de vaca i de l’Associació Fotogràfica de Castalla.

El Regidor de Festejos Taurins, Javier Sirvent, ha assegurat que “estem molt contents pel gran nivell i la qualitat de les fotografies presentades, així com pels participants en el concurs, ja que este desperta l’interés tant a nivell local com de veïns de les poblacions pròximes a Castalla”.

Quantia dels premis

El primer premi, dotat amb 200 euros, ha sigut per a Carlos Moles Sevilla de Castalla; el segon premi, dotat amb 150 euros, per a Vicente Guill Fuster d’Onil; el tercer premi, dotat amb 100 euros, ha recaigut en Reis Cerdà Mira de Castalla; i el premi local, dotat amb 50 euros, per a José Antonio Guill de Biar.

Des de l’Ajuntament de Castalla i l’Associació Fotogràfica de Castalla volen donar les gràcies a tots els participants d’esta edició, així com donar l’enhorabona a tots els premiats.