Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV entrega els reconeixements als millors alumnes...

El Campus d’Alcoi de la UPV entrega els reconeixements als millors alumnes de graus i màsters del curs 2022/2023

0
SHARE
Un instant de l'entrega dels premis als millors TFG i TFM del Campus d'Alcoi de la UPV.

El Saló de Graus Roberto García Payá del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit l’acte de lliurament de distincions del curs 2022/2023. Empreses i entitats de l’entorn del campus han premiat els millors Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Final de Màster (TFM). També s’han lliurat els premis de la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement als millors expedients acadèmics.

Els graduats, després de rebre el seu premi, han dut a terme els agraïments pertinents i han explicat els seus projectes de forma breu. La taula presidencial ha estat formada per Pau Bernabeu; director del Campus d’Alcoi de la UPV; Antonio Francés, alcalde d’Alcoi; i Jesús Paralera, de Flinsa, en representació de les entitats i empreses patrocinadores dels reconeixements.

Pau Bernabeu ha agraït a totes les empreses i entitats que col·laboren en aquests premis la seva aportació i vinculació. “Són molts anys treballant amb nosaltres per fomentar el talent i reconèixer el gran esforç que realitza l’alumnat amb els seus treballs final de grau i màster”, ha significat el director. D’altra banda, ha destacat l’excepcional nivell dels TFG i TFM premiats i exposats al llarg de l’acte, “que deixen en molt bon lloc el nostre Campus. Són feines molt potents que segur que acaben materialitzant-se en empreses reals”.

Parc Científic

Per acabar, Bernabéu s’ha compromès a lluitar per aconseguir un nou edifici i instal·lacions òptimes perquè els grups de Generació Espontània puguin créixer i desenvolupar els seus projectes i ha ofert a l’empresariat de les comarques el nou Parc Científic de les Comarques Centrals. Un projecte que ja compta amb dotació econòmica de la Generalitat i les obres de la qual han començat a l’edifici del Viaducte en espera de traslladar-se al de Bambú, a la plaça Emilio Sala alcoiana.