Home Cocentaina El magistrat contestà Miguel Soler llegirà el Privilegi que enceta la Fira...

El magistrat contestà Miguel Soler llegirà el Privilegi que enceta la Fira de Tots Sants a Cocentaina

666
0
SHARE

Resta un mes per a que Cocentaina entre de ple en l’esdeveniment més important que celebra any rere any. La Fira de Tots Sants, l’esdeveniment comercial més concorregut de les comarques i una de les fires més antigues d’Espanya, crema etapes per al seu inici i comencen a coneixer-se els detalls d’aquesta nova edició. Entre ells, el nom de qui tindrà l’honor de llegir el Privilegi que Pere IV d’Aragó va atorgar a la vila comtal l’any 1346.

Aquest honor recaurà en un contestà il·lustre, com és el magistrat Miguel Soler, degut al seu impressionant currículum en la carrera judicial. Soler és llicenciat en Dret per la Universitat de València (UV), on fou el millor expedient de la seua promoció. Ha sigut jutge titular als jutjats de localitats com Xàtiva, Ontinyent, Úbeda, Linares, Pamplona o Albacete. A banda, també ha exercit al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) i és professor de la UNED i de la Facultat de Dret de la UV.

Soler serà l’encarregat de donar un nou tret d’eixida a la Fira de Tots Sants, que en aquesta edició número 673 es celebrarà entre els dies 1 i 3 de novembre a la capital del Comtat.