Inici Educació Els socialistes d’Ibi formaran en tràmits electrònics a les associacions per a...

Els socialistes d’Ibi formaran en tràmits electrònics a les associacions per a facilitar gestions amb l’Ajuntament

342
0
COMPARTIR

La millora de la tecnologia permet que molts dels tràmits que habitualment solien dur-se a terme de forma presencial entre ciutadans o col·lectius i l’administració es duguen a terme de forma telemàtica. Un sistema que a Ibi es va implantar fa ja més d’un any amb la finalitat d’alleugerar tràmits i esperes en les gestions més habitual amb l’Ajunament.

Ja amb l’activació de l’administració electrònica, el PSPV iberut va demanar a l’equip de govern que duguera a terme un curset de formació per a que especialment les associacions locals sapigueren com dur a terme aquests tràmits. Un any després, el PSPV d’Ibi ha criticat el fet de que eixa formació no s’haja dut a terme per part del Consistori, causant incertesa i retards en les gestions de les associacions locals amb la seua administració més propera.

Per això, els socialistes iberuts han decidit dur a terme pel seu compte aquesta formació per a la ciutadania. Ho faran mitjançant un curs impartit per un especialista en gestió telemàtica, que explicarà als ens i veïns interessats com obtenir la signatura digital, imprescindible per a realitar tràmits electrònics. Posteriorment, informarà sobre els tràmits més habituals amb l’administració local que es poden desenvolupar telemàticament.

La reunió tindrà lloc el proper dijous 10 d’octubre a la seu del PSPV a Ibi, previa inscripció al 693 039 463.