Home Destacats El Mercat d’Onil reobri aquest divendres per la milloria de la pandèmia...

El Mercat d’Onil reobri aquest divendres per la milloria de la pandèmia però només amb productes essencials

364
0
SHARE

L’encadenament de vora 2 setmanes amb dades positives respecte al seguiment de la pandèmia a les localitats que composen l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla està permetent alçar alguna restricció municipal que cada ajuntament ha pres de forma autònoma. Totes aquestes poblacions tenen les seues instal·lacions municipals i les esportives tancades per imparetiu de Generalitat, i algunes, com Onil, van suspendre també el seu habitual Mercat de carrer dels divendres.

Ara, la millora de les dades de seguiment de la pandèmia a la vila de les nines -tot i trobar-se encara per damunt dels 2.000 casos/100.000 habitants d’incidència- han provocat la recuperació d’aquest darrer servei. Serà ja a partir d’aquest divendres 12 de febrer quan l’Avinguda de la Constitució recuperarà el seu aspecte habitual de cada divendres. Al menys parcialment, la que el Consistori colivenc ha decidit que la re obertura del Mercat -més conegut a la localitat com la ‘plaça’- no siga total, sinó que només estiguen present en ell els mercaders de productes essencials.

Ja des de la setmana passada, Onil també va reobrir el Cementeri Municipal, tancat al gener davant les alarmants xifres de contagis a la localitat, que va arribar a tindre en torn al 20% de la seua població confinada per positiu o contacte amb positiu per coronavirus.