Home Alcoi Investiguen la mort fa un mes del bessó de la xiqueta ingressada...

Investiguen la mort fa un mes del bessó de la xiqueta ingressada per presumpta violència familiar mentre els pares passen a disposició judicial

673
0
SHARE

Aquesta setmana s’ha conegut un succés escabrós que ha tingut lloc a Banyeres de Mariola. En aquesta localitat de l’lAlcoià resideix la família de la xiqueta de 3 mesos d’edat que es troba ingressada a València després de que els metges de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi detectaren fractures i hematomes per tot el cos. Lessions compatibles amb un possible cas de violència familiar que ha acabat amb els pares de la nadó arrestats.

Les pesquises policials han orientat el cas cap a una línia complementària d’investigació. I es que fa apeoximadament un mes, el germà bessó de la resin nascuda va perdre la vida a la localitat de la Mariola. Llavors, l’autòpsia apuntava cap a una mort súbita, extrem que els investigadors de la Policia Nacional estan comprovant. Tot mentre els pares -segons publiquen mitjans de la zona- haurien declarat no haver maltractat a la seua filla. Un dels progenitors ha esgotat les 72 hores de retenció permeses a la Comissaria d’Alcoi, mentre altre ha fet allò propi al quarter de la Guàrdia Civil d’Ibi.

La parella, que té altra filla de 4 anys d’edat, ha passat ja aquest dimecres 10 de febrer a disposició judicial, segons han confirmat fonts policials a tvA. El cas es troba sota secret de sumari, tot i que els investigadors volen aclarir si la mort del bessó de la xiqueta podria tindre algo que veure amb els pressumptes maltractaments que se’ls podrien imputar als pares de la xiqueta.

Tot mentre els sanitaris de l’UCI de l’Hospital Clínic de València tracten de recuperar a la nadó de les més de 20 fractures que pateix per tot el cos. Les lessions, segons l’informe mèdic, es van produir en diferents dies, cosa que apuntaria a presumptes episodis de violència familiar prolongats al llarg del temps.