Home Cocentaina El mes de febrer arriba carregat de Cultura a Cocentaina amb la...

El mes de febrer arriba carregat de Cultura a Cocentaina amb la XXIII Mostra de Teatre Amateur

0
SHARE
Cartell de la XXIII Mostra de Teatre Amateur de Cocentaina.

La Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina torna un any més amb una variada i entretinguda programació on poder gaudir de teatre durant tot el mes de febrer. L’edició persevera en la línia encetada l’any passat i compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament i la Seu Universitària d’Alacant per donar viabilitat i la major visibilitat a una mostra que compleix ja XXIII edicions.

La companyia Teló Teatre organitza en companyia de l’Ajuntament de Cocentaina la que serà la XXIII edició de la Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina. La localitat ofereix un total de tres representacions des de l’11 fins al 25 de febrer.

S’encarregarà d’obrir l’escenari del Centre Cultural el Teular l’obra ‘Don Quijote en los infiernos’ el dissabte 11 de febrer a les 20.00 h. Es tracta d’una comèdia de la companyia Atrote Teatro que utilitza el rerefons del Quixot, però en un context modern sota la figura d’un ancià malalt d’Alzheimer que no recorda la seua pròpia vida. Aquesta obra ja ha recollit més de 40 premis en diferents certàmens teatrals.

En segon lloc, com ve sent habitual, també tindrem la possibilitat de gaudir d’una obra per a tota la família. En aquest cas, el diumenge 19 de febrer a les 12.00 h s’ha programat l’obra ‘No hay derecho’, musical de la companyia Teatre Rayuela que es basa en la ‘Declaració Internacional dels Drets dels Xiquets’, i que tractarà de forma amena i senzilla d’explicar aquest important document.

Per últim, com no podia ser d’altra manera, Teló Teatre farà la clausura d’aquesta mostra amb ‘L’obra quasi perfecta’ el 25 de febrer a les 20.00 h, amb l’adaptació i direcció de Joan Aura. En aquest cas, es tracta d’una obra còmica amb una trama enrevessada on tots els membres d’una companyia teatral entren a escena per donar a conéixer des de dins el difícil món del teatre.

Dos funcions gratuïtes

El president de Teló Teatre ha informat que les dues primeres representacions seran amb entrada gratuïta, tot i que s’ha de reservar la invitació mitjançant la plataforma web de l’Ajuntament en entrades.cocentaina.es. En canvi, en ‘L’obra quasi perfecta’, que es representarà el dia 25 de febrer, hi ha estipulat un preu de 5 euros i les entrades es podran adquirir en el mateix lloc web.

Finalment, el Regidor de Cultura contestà, Ivan Jover, ha explica que “a Cocentaina tenim la sort de disposar d’una extensa i variada programació cultural al llarg de l’any. Tot açò en part es gràcies al bon fer de Teló Teatre que, a més de programar aquesta mostra tan reconeguda, és una de les entitats més implicades en la cultura del poble. Dedicar tot aquest mes de febrer al teatre i facilitar l’accés a la cultura amb entrades gratuïtes o amb un preu simbòlic pensem que és un encert i ve a facilitar l’accés a la cultura a molta més gent”.