Home Cocentaina El Mig Any i el II Congrés d’Expositors apropen a Cocentaina a...

El Mig Any i el II Congrés d’Expositors apropen a Cocentaina a la 676 Fira de Tots Sants

188
0
SHARE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina és el major esdeveniment comercial que té lloc a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Abasta un llarg seguit de temàtiques més enllà de la vessant merament comercial. Cosa que ha fet que l’Ajuntament de la vila comtal li haja atorgat estatus de festa gran, que inclou celebrar el Mig Any cara a la seua arribada. Enguany, la celebració tindrà lloc amb plena normalitat i sense restriccions, pel que Cocentaina ha programat tot un seguit d’activitats per a tots els públics cara a aquest proper cap de setmana.

El Mig Any de la Fira de Tots Sants, això sí, no és una edició menuda del propi certamen que té lloc entre finals d’octubre i inicis de novembre. Ara bé, aquest fet no significa que no hi hagen alternatives ni que la capital del Comtat no aspire a omplir-se de contestans i visitants. De fet, dos dels principals atractius del Mig Any són tant l’extensa oferta gastronòmica contestana com la d’oci. L’hostaleria de la localitat prepara els seus plats típics mentre els voltants del Teular acolliran les actuacions musicals, que abasten molts gèneres i gustos.

II Congrés Xarxa Comercial

Abans de que el primer acte de la 676 Fira de Tots Sants es pose en marxa, alguns dels seus expositors habituals es troben ja participant del II Congrés Xarxa Comercial de l’esdeveniment. Inclou 3 jornades en els que els comerciants poden aprofundir en temes que facen més agradable l’experiència del client cara a la Fira. La jornada de dijous 19 està oberta al públic amb la idea de que coneguen millor la que és l’única fira declarada d’Interès Turístic Internacional a tota Espanya.

Enguany la Fira de Tots Sants aprofitarà el pont de novembre per a tindre una edició de 4 dies de duració i en el format habitual, sense restriccions.