Home Cultura El Museu de la Biodiversitat d’Ibi inaugura l’expossició fotogràfica “Naturaleza en B&N,...

El Museu de la Biodiversitat d’Ibi inaugura l’expossició fotogràfica “Naturaleza en B&N, de vuelta a los orígenes”

406
0
SHARE

El proper 31 de gener a les 19:30h, tindrà lloc al Museu de la Biodiversitat d’Ibi la inauguració de l’expossició fotogràfica “Naturaleza en B&N, de vuelta a los orígenes” de Víctor Escuín Borràs, un fotògraf apassionat de la natura que en nombroses ocasions ha col·laborat amb el museu amb les seues cridaneres fotografies per a diversos projectes museístics.

A la inauguració participarà l’autor contant les experiències viscudes captant aquestes imatges als seus viatges a Alaska, Etiòpia, Kenya, Uganda, Rwanda o Finlàndia.

Aquesta expossició sorgeix de dues idees. La primera d’elles és tornar als orígens de la fotografia, al blanc i negre; retornar al revelat clàssic, abans realitzat amb químics i ampliadora i ara amb tecnologia digital però amb el mateix esperit i, a més, buscar ixa força del monocrom, la intensitat del contrast, buscar una altra manera de mirar la mateixa imatge per trobar coses diferents però igual de belles. La segona d’elles, és la de posar la mirada cap a la natura, tornar als orígens.

Així, l’expossició recull dues de les passions de l’autor que tracta de capturar el seu amor per la natura amb la seua càmera per mostrar-ho amb imatges de la vida animal per tal que l’espectador puga també estimar-la i preservar-la.

La mostra del treball de Víctor Escuín estarà exposada al públic del 31 de gener a l’1 de març a les instal·lacions del Museu de la Biodiversitat d’Ibi.