Home Alcoi Mor una dona de 75 anys al desplomar-se un edifici al centre...

Mor una dona de 75 anys al desplomar-se un edifici al centre històric d’Alcoi

945
0
SHARE

Aquest matí s’ha prodüit un ensorrament a la part posterior dels números 8 i 10 del Carrer Sant Agustí d’Alcoi. El desprendiment ha provocat la mort d’una veïna de l’edifici de 75 anys. La víctima vivia a la tercera planta del número 8. Alguns dels veïns de l’edifici l’havien abandonat moments abans del succés, després de notar certa inestabilitat en l’estructura de la casa.

Des de primera hora, s’han traslladat fins a la zona efectius de la policia, bombers, la brigada d’obres i responsables municipals. Després de no poder localitzar a una de les inquilines, s’ha desplaçat fins al lloc una patrulla canina que, finalment, ha localitzat el cos sense vida d’una dona, de 75 anys d’edat, que habitava en el quart pis de l’edifici número 8.

Sembla que la causa principal d’aquest incident han estat les neus i pluges dels passat dies provocades per la borrasca “Glòria”.

Com a mesura de seguretat s’ha decidit desallotjar les finques del número 6 i 8 del carrer Sant Gregori així com el solar posterior que s’utilitza com a aparcament.

S’espera que al llarg del dimecres es retiren les restes de l’edifici que es troben al solar ubicat en la intersecció dels carrers Verge d’Agost i Ambaixador Irles.