Home Ibi El Museu del Joguet inaugura hui la expo “30 anys. Donacions...

El Museu del Joguet inaugura hui la expo “30 anys. Donacions a la col.lecció del Museu”

0
SHARE

El Museu Valencià del Joguet celebra el seu 30 aniversari i en els pròxims mesos oferirà una programació especial per a tots i totes les seues visitants amb motiu de la seua celebració. Com l’objectiu d’aquesta commemoració és posar en valor i donar a conéixer la trajectòria d’aquest Museu, aquesta mateixa vesprada s’inaugura l’exposició “30 anys. Donacions a la col.lecció del Museu”, composta per donacions realitzades al Museu des del moment de la seua inauguració. L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, i el tinent d’alcalde de Museus, Rubén Barea, ha estat aquest mateix matí en el muntatge de la mostra.

L’exposició és un homenatge a totes aquelles persones que han fet créixer la col•lecció gràcies a les seues ganes de compartir amb tots els joguets que han format part de la seua infància i les seues vides. La mostra està composta per donacions realitzades al Museu des de 1990, l’any de la seua inauguració, fins a l’actualitat. Es tracta d’una mostra molt particular i emotiva, on totes les persones que ho han fet possible es veuran identificades i representades a les sales. El projecte de la recepció de donacions s’ha vist incrementat en els últims 5 anys i, afortunadament, continua creixent i ampliant els fons del Museu.

Esta exposició compta amb peces de 145 donants, sobretot particulars, encara que també han donat algunes empreses i altres entitats. Els joguets i jocs que s’inclouen daten d’entre 1915 i 2006. L’exposició es podrà visitar en l’horari habitual del Museu, de dimarts a dissabte 10:00h – 13:00h i 16:00h – 19:00h. Diumenges i festius de 11:00h – 14:00h i tancat tots els dilluns. Per a la visita se seguiran totes les mesures pertinents, distància de seguretat, màscara obligatòria, recorreguts marcats i higienització de mans.