Home Destacats El Nadal Alcoià comptarà de nou amb el Trenet del Tirisiti, que...

El Nadal Alcoià comptarà de nou amb el Trenet del Tirisiti, que recorrerà el centre d’Alcoi durant les Festes nadalenques

0
SHARE
Part del cartell que anuncia el Tren del Tirisiti.

El Nadal Alcoià es caracteritza per tindre elements únics de la Trilogia amb les Pastoretes, el Ban Reial amb les burretes, el Campament Reial o la Cavalcada més antiga d’Espanya. En tots aquests actes prima la tradició, com quan els patges porten els regals mentre els Reis d’Orient recorren el centre i zona Alta d’Alcoi. També estan el Tio Piam, el Mercat de Nadal, una enramada pròpia del Nadal Alcoià, el telegrama que anuncia l’arribada dels Reis o el Betlem homenatge a Luis Solbes ubicat en la Glorieta. I com no, el Betlem de Tirisiti, element únic del Nadal Alcoià.

Precisament, Tirisiti cobrarà vida de nou i estarà en el Trenet que ja s’ha convertit en una tradició més del Nadal Alcoià. Estarà en funcionament del 23 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

El trenet decorat amb elements de Tirisiti recorrerà diferents punts de la ciutat, i en ell, Tirisiti dinamitzarà el viatge. El tren eixirà des del carrer Sant Llorenç, 2 i anirà per l’Avinguda País Valencià, pont de Maria Cristina, carrer Els Alçamora, pont de Sant Roc, Alameda Camilo Sesto, Pont de Sant Jordi, Sant Tomàs i per la plaça d’Espanya tornarà a Sant Llorenç.

Entrades i condicions

El temps del viatge és de 30 minuts i l’horari serà de 10 a 14 hores i de 17 a 19.30 hores. El preu de l’entrada és de 3 euros i es pot adquirir en aquest enllaç o al mateix tren si queden viatges lliures, pagant amb targeta. A cada compra es podran aconseguir com a màxim 8 entrades per persona. Les places màximes són 55 per viatge i els xiquests entre 0 a 3 anys no paguen.