Home Cocentaina Paula Sánchez substitueix a Amparo Ferrer al front de les regidories d’Igualtat...

Paula Sánchez substitueix a Amparo Ferrer al front de les regidories d’Igualtat i Transició Ecològica a Cocentaina

0
SHARE
Paula Sánchez, Jordi Pla i Amparo Ferrer davant de l'Ajuntament de Cocentaina.

Amparo Ferrer, Regidora de Transició Ecològica, Neteja Viària i Residus a l’Ajuntament de Cocentaina, ha anunciat la seua dimissió per motius personals i serà substituïda per Paula Sánchez, número 6 a les llistes de Compromís per Cocentaina, que es convertirà en la nova regidora de Transició Ecològica, Igualtat i Polítiques LGTBIQ+.

La incorporació de la nova edil provocarà canvis en el govern municipal acordat amb el Pacte del Teular. Per això, Jordi Pla, Alcalde de Cocentaina, es farà càrrec de la gestió de la Regidoria de Neteja Viària i Paco Payà, Regidor de Sectors Productius, Patrimoni i Turisme, serà l’encarregat de portar endavant la Regidoria de Residus.

La nova regidora

Paula Sánchez, nova Regidora de Transició Ecològica, Igualtat i Polítiques LGTBIQ+, ha manifestat que “treballar per Cocentaina suposa una gran responsabilitat, però també un gran orgull. A més, vull agrair la tasca de la meua companya Amparo al capdavant de les seues àrees i, al mateix temps, prometre al poble de Cocentaina una gestió responsable, eficient i compromesa amb el bé de tots els veïns i veïnes que han depositat la confiança en nosaltres”.

Per la seua part, Amparo Ferrer, exregidora de Neteja Viària, Residus i Transició Ecològica, ha afirmat que “me’n vaig amb la satisfacció del treball ben fet i amb la convicció d’haver treballat per millorar la vida de la ciutadania a les àrees que he tingut el plaer i la responsabilitat de gestionar. Així mateix, vull donar les gràcies als meus companys de govern, que continuaran treballant en aquesta línia i assolint nous reptes i projectes de futur”.

Jordi Pla, Alcalde de Cocentaina, ha assegurat que “Paula és una gran professional en les àrees que, a partir d’ara, gestionarà directament, i estic segur que aportarà l’energia i l’esforç necessaris perquè Cocentaina continue progressant i es convertisca en el poble que tots i totes volem”.