Home Alcoi El nou Alcoyano confirma 7 partits de pretemporada i continua reforçant-se amb...

El nou Alcoyano confirma 7 partits de pretemporada i continua reforçant-se amb vells coneguts

392
0
SHARE

El C.D. Alcoyano afronta la temporada del seu retorn a la 2ª Divisió B després d’un any en 3ª amb importants novetats. La primera és la configuració del planter per a la propera campanya, que habitualment suposa una modificació substancial dels jugadors respecte als que van defensar la samarreta blanc-i-blava la passada temporada.

Alguns noms il·lustres de l’alcoianisme, com el fins ara capità Antonio Navarro o un dels golejadors, Òscar Díaz, diuen adeu al club del Collao. Tampoc Devesa seguirà en el club en la 2020/2021. Altres jugadors, com Acevedo, Chato, el porter Palopa o Pau Franch tampoc seguiran en la disciplina alcoianista.

En canvi, la Secretaria Tècnica ja ha confirmat un grapat de fixatges per a actualitzar el planter a la categoria de bronze del futbol espanyol. Noms com Primi i Àngel López tornen al club en el que ja van militar en el passat, mentre altres com Rubén Garcés, Diakité, Juli, Ruba o Raül González continuaran a les ordres de Vicente Parras la propera temporada. El davanter Raillo, Juanan o el porter Satoca són altres de les incorporacions.

Partits de pretemporada

I tot mentre l’ens del Collao ha tancat ja fins a 7 encontres de pretemporada, la major part dels quals es disputaran front a equips de proximitat. Els xocs de preparació comencen el 12 de setembre front al Muro a La Llometa i acaben el 10 d’octubre al Collao front al Yeclano. Entre ells, un partit contra el Flat Earth F.C. de Móstoles, fundat per a donar cabuda a jugadors que pense que la Terra és plana.

Pel moment es desconeix si els encontres comptaran amb presència de públic, ni tampoc l’estadi en el que es disputaran alguns d’eixos enfrontaments, que inclouen rivals com el Torrellano, el Crevillen o la UCAM Múrcia.