Inici Alcoi El Nou Bàsquet Alcoi fitxa dos jugadors procedents del Lucentum

El Nou Bàsquet Alcoi fitxa dos jugadors procedents del Lucentum

69
0
COMPARTIR

El Nou Bàsquet Alcoi ha concretat el fitxatge de dos jugadors colivencs per al seu equip sènior masculí que milita en categoria Autonòmica, en concret es tracta d’Adrián Mira Bernabéu ‘Adri’ i Saoro Sempere Mira ‘Saoro’. Tots dos jugadors ja han realitzat algun entrenament al costat dels seus companys als ordes de Rafa Sempere.

Pel que respecta a Saoro té 20 anys, és un jugador polivalent que pot jugar en diverses posicions. Va començar des de molt xicotet, sobre els 10 anys en les categories inferiors de l’Onil, arribant fins a completar l’etapa júnior en la qual van aconseguir el quart lloc en la Final Four Júnior Autonòmica. Els dos anys de sènior que porta han sigut en 1a Nacional en l’equip alacantí de Lucentum. “En els quals he aprés molt i m’he continuat formant. Espere que siga una bona temporada en la qual s’aconseguisquen tots els objectius que determinem i estar tan a dalt com puguem”, ha afirmat Saoro.

Per part seua, Adri és un escorta de 18 anys que procedeix de la Fundació Lucentum, club en el qual ha militat en els últims anys. Es va iniciar en el C.D. Onil on va jugar fins als 13 anys. Pel que respecta a les seues primeres paraules ha indicat que “Enguany espere continuar gaudint del bàsquet i intentar estar el més alt en lliga”.

“Continuem completant una plantilla que no està tancada, la intenció és tindre uns 10 jugadors i que alguns de l’equip zonal completen la convocatòria, d’aquesta manera els joves que formen aquest equip poden anar adquirint experiència en una categoria més alta alhora que el reforcen. La intenció és tindre un equip format per gent de la casa amb reforços de la comarca que ajuden a millorar al conjunt” ha explicat la Directora Esportiva del Club, Lliris Rovira.

A més d’aquests dos fitxatges, s’ha confirmat que Xavi Agulló ocuparà fitxa en el sènior autonòmic gràcies a la seua gran faena la temporada passada reforçant a l’equip i portant la batuta de l’equip zonal. A ells s’uneixen, Pau Agulló, Robert Sanchis, Héctor Gomar, Oriol Juan, Gabriel Balaguer. Alguns jugadors segueixen pendents dels estudis per a confirmar la seua continuïtat.