Home Cocentaina El nou format de fira, accessibilitat, comunicació i seguretat eixos del I...

El nou format de fira, accessibilitat, comunicació i seguretat eixos del I Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants de Cocentaina

192
0
SHARE

El Primer Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, organitzat en el marc de la 675 edició de la Fira de Cocentaina 2021 i amb la finalitat de continuar professionalitzant el certamen, abordarà millores d’accessibilitat, estratègies de comunicació i màrqueting en les vendes. En el Congrés, que se celebrarà el 15 i 16 de setembre, en el Centre Cultural el Teular, es definiran, a més, les línies estratègiques de la Fira 2021 i es consolidarà la xarxa oficial d’expositors oficials que permeta l’accés a la informació durant tot l’any, així com establir línies comercials més enllà dels dies de fira.

El programa de la trobada, organitzat en tallers i taules de treball per sectors d’exposició estarà dividit en tres grups de Gran format (automoció, maquinària industrial i agrícola, piscines i exteriors, llar); Estands mig format (Innovació, medi ambient, tecnologia, turisme, esports, multicomercial) i Agroalimentària. En els quals es tractaran temes referents a informació general de les condicions de participació, seguretat, subministrament i normes higienicosanitàries.

L’objectiu d’aquest primer Congrés és poder oferir als participants un punt de trobada, fora dels dies pròpiament de Fira, a través del qual les empreses expositores i col·laboradores en l’organització de l’esdeveniment puguen actualitzar coneixements,

conèixer tendències, compartir experiències i aportar solucions per a millorar la seua presència en la Fira i continuar professionalitzant el certamen.

La regidora de Fira de Cocentaina, Eugenia Miguel, assenyala que “hem organitzat un primer programa amb aquells aspectes que considerem clau per a millorar l’experiència entre els expositors i els visitants. L’accessibilitat, la seguretat i el tracte amb el client i les vendes, són claus per a continuar professionalitzant el certamen. Pel que esperem que el treball conjunt que realitzarem durant aquests dos dies es veja reflectit en la 675 edició de la Fira”.