Home Alcoi La Generalitat exigeix al govern central la modernització de la línia Alcoi...

La Generalitat exigeix al govern central la modernització de la línia Alcoi -Xàtiva

175
0
SHARE
S’ha aprovat a les Corts, la proposta de Compromís d’exigir al Govern de l’Estat el restabliment de la freqüència de trens i l’execució immediata de les obres de modernització a la Línia Xàtiva-Alcoi, gràcies a la proposta de Compromís Comarques Centrals Valencianes, amb la unanimitat de tots els partits.
Segons a la regidora Guillem «Des de Compromís volem donar les gràcies a la resta de partits per donar suport a aquesta proposta. Esperem que el govern central complisca la seua paraula, ja que la reivindicació de la millora de la línia Alcoi – València és una necessitat i una reivindicació històrica. Que ens facen promeses continuades que mai arriben és una absoluta manca de respecte de cara a totes les persones que hi vivim. Tenim la línia més lenta de tot l’Estat, és tant antiga i deficient que, el 2014 el senyor Fulgencio Sánchez va demostrar que es tardava menys temps anant a Xàtiva en bici que en tren».
«Estem cansats de ser els germans pobres, estem cansats de promeses que mai arriben, estem cansats de respostes condescendents que busquen el nostre silenci i no porten solucions. Si volem reduir les emissions de CO2 no tenim més remei que invertir en transport públic, i el tren s’ha demostrat que és l’opció més segura i eficient. Volem un tren digne, sostenible, amb més freqüències, connexió també amb Alacant, i que vertebre les nostres comarques, un tren per a les persones, tal i com Compromís ha defensat sempre».»