Home Alcoi El PAS Alcoi encaixa la primera derrota de la temporada front a...

El PAS Alcoi encaixa la primera derrota de la temporada front a l’Arenys de Munt (2-1)

497
0
SHARE

Un total de 18 partits han hagut de transcórrer per a que el Patí Alcodiam Salesià d’Alcoi patira la primera derrota de la temporada a l’OK Lliga Plata Sud, on fins aquest passat cap de setmana s’ha mantingut com a líder invicte. La trajectòria brillant dels de Lorenzo Pastor s’ha topat amb la primera derrota en el terreny de l’Arenys de Munt, altre dels conjunts que lluita per apropar-se a la màxima categoria de l’hoquei patins en la que és la millor lliga de l’especialitat arreu del món.

El primer resultat negatiu de la temporada per als alcodiamistes arriba després de 18 jornades i s’ha donat en un partit vibrant de principi a final. El matiner gol de Pere Cañellas ha sigut neutralitzat pels catalans al fil del descans. Tot abans d’una segona part ambo contínues anades i vingudes entre les dos porteries que ha acabat caent de part del conjunt local, que ha acabat imposant-se per 2-1.

La derrota manté als d’Alcoi líders de la categoria i mantenint el lloc d’ascens directe a l’OK Lliga, però amb sols 3 punts d’avanatge sobre l’Alcobendas, proper rival dels de Pastor. Serà precisament el proper rival dels alcodiamistes el proper 10 d’abril al Pavelló Miguel Sarasa de la ciutat dels ponts. Un xoc que es produirà amb només 12 punts per disputar-se en la present temporada, pel que una victòria local deixaria ben a prop l’esperat retorn a la màxima categoria de l’hoquei patins espanyol.