Home Alcoi Una dona i els seus fills ferits greus després de ser presumptament...

Una dona i els seus fills ferits greus després de ser presumptament apunyalats a Alcoi

0
SHARE

Una mare i els seus dos fills, de 12 i 4 anys, resulten ferits de gravetat després de ser agredides per arma blanca, presumptament pel pare, qui s’ha llevat la vida poc després . El succés s’ha produït sobre les 18:00 de la vesprada d´avui diumenge en l’Avinguda de la Hispanitat d’Alcoi.

Segons els testimonis, del portal d’un habitatge situat en aquest cèntric carrer de la zona nord, han eixit coberts de sang una dona al costat dels seus dos fills un d’ells de tan sols 4 anys d’edat, qui ha sigut traslladat ràpidament, pels veïns que es trobaven al carrer, al pròxim Hospital Verge dels Lliris.

Els testimonis continuen apuntant, que després de l’arribada de la policia i els serveis sanitaris , treien a un home en una llitera amb diverses ferides, suposadament era el pare les víctimes i presumpte autor dels fets.

Segons fonts consultades per aquest mitjà de comunicació els dos fills agredits romanen greus a l’hospital, el menor d’ells hauria sigut traslladat fins a l’hospital de la Fe de València, mentre que el supòsit agressor hauria mort.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi confirmen que es tracta d’un cas de violència de genere i condemnen els fets.

Aquesta vesprada s’hi ha produït una terrible agressió múltiple a Alcoi, presumptament un cas de violència de gènere amb tres persones que han resultat ferides greus. El pressumpte agressor s’ha llevat la vida.
Des de l’Ajuntament d’Alcoi condemnem els fets, tal com assenyala l’alcalde, Toni Francés, “tota la nostra condemna al que ha ocorregut i totes les nostres forces a les víctimes, que en aquests moments estan lluitant per la seua vida”

Estem ampliant l´informació