Home Destacats El Pla Convivint inclou la residència de la Tercera Edat i un...

El Pla Convivint inclou la residència de la Tercera Edat i un centre de diversitat funcional per a Ibi abans de 2025

232
0
SHARE

La Generalitat Valenciana ha presentat recentment el Pla Valencià d’infraestructures de Serveis Socials 2021-2025, conegut com a Pla Convivint, dotat amb 561 milions d’euros. En aquest pla s’especifiquen les infraestructures de caràcter sociosanitari a desenvolupar a la Comunitat Valenciana entre els anys 2021 i 2025. Entre elles es troben dues infraestructures programades per a la vila d’Ibi, que són la residència per a persones majors dependents i la residència per a persones amb diversitat funcional.

El portaveu de Grup Municipal Socialista iberut, Sergio Carrasco, ha assenyalat que “el pla presentat per Conselleria confirma novament el compromís de Govern de l’Botànic amb Ibi. En aquest cas amb la previsió de dues infraestructures tan demandades i essencials per a Ibi com són la residència per a persones majors dependents i la residència per a persones amb diversitat funcional”.

Carrasco ha apuntat també que “toca seguir treballant perquè aquestes infraestructures arribin a Ibi el més aviat possibles, ja que el pla preveu un període per a realitzar les obres que comprèn des del 2021 al 2025”.