Home Cocentaina El plenari contestà dona el darrer pas per a adjudicar la demolició...

El plenari contestà dona el darrer pas per a adjudicar la demolició i construcció del nou col·legi Bosco

579
0
SHARE

L’adjudicació dels tres lots de les obres de demolició de l’edifici existent i la nova construcció del CEIP Sant Joan Bosco a Cocentaina s’ha portat a un ple extraordinari i urgent, tal com ja va advertir que faria l’Alcaldessa, Mireia Estepa. Aquest plenari ha sigut convocat “per tal de no perdre ni un dia més en aquesta important obra que és un compromís d’aquest govern i una infraestructura que li es deu al poble des de fa més de 30 anys”, ha afirmat la primera edil contestana.

La mesa de contractació ha hagut de fer un gran esforç per tal de revisar l’abundant documentació presentada per les més de 20 empreses que han participat d’aquesta licitació. Les valoracions de cadascuna de les ofertes s’han revisat escrupolosament i s’ha hagut d’excloure a algunes d’elles per no justificar suficientment la presumpta baixa econòmica temerària.

Finalment, la mesa reunida el 30 de novembre elevava al ple la proposta d’adjudicació per continuar avançant en el procés del Bosco. Una proposta que no serà definitiva fins que les empreses adjudicatàries presenten, si no ho han fet encara, la garantia i la documentació sobre l’aptitud, capacitat i solvència.

Mireia Estepa ha explicat que “estem dedicant molta energia a que la part de responsabilitat que li correspon a l’ajuntament estiga molt ben feta i a temps. Des del govern ens vam comprometre a que l’obra s’adjudicara a finals de 2020 o durant el primer trimestre de 2021 i estem complint amb els objectius marcats que no han estat exempts de dificultats”.