Home Alcoi El portaveu del PP d’Alcoi, Carlos Pastor, és nomenat Diputat de Desenvolupament...

El portaveu del PP d’Alcoi, Carlos Pastor, és nomenat Diputat de Desenvolupament Econòmic a la Diputació

354
0
SHARE
Carlos Pastor, a l'esquerra, és nou Diputat de Desenvolupament Econòmic a la Diputació d'Alacant.

L’actual portaveu del Partit Popular a la ciutat Alcoi i diputat provincial pels conservadors ha conegut aquest passat divendres les àrees de les quals serà titular en la Diputació Provincial durant aquesta legislatura.

Toni Pérez, nou President de la Diputació d’Alacant, s’ha reunit amb tots els diputats del grup popular i ha designat a Carlos Pastor com a Diputat de Desenvolupament Econòmic, Sectors Productius i Fons Europeus, així com també com a portaveu adjunt.

Objectiu: atracció d’inversions

Per a Pastor, aquesta designació “suposa una gran responsabilitat i una oportunitat de generar inversions no sols a la província sinó també en els nostres municipis de L’Alcoià-Comtat i per descomptat per a la ciutat d’Alcoi. El meu compromís de treballar per aquestes comarques és clar des del primer moment i com ja vaig dir en el seu moment, no posarem bastons a les rodes perquè vinguen inversions al nostre entorn”.

Amb les designacions a cadascun dels diputats provincials es posa en marxa la nova legislatura en la Diputació d’Alacant.