Home Alcoi Unir el vot moderat, una de les premises del nou canditat del...

Unir el vot moderat, una de les premises del nou canditat del PP d’Alcoi Carlos Pastor

340
0
SHARE
Carlos Pastor, candidat a l'Alcaldia d'Alcoi al 2023
Carlos Pastor, candidat a l'Alcaldia d'Alcoi al 2023

El candidat a l’alcaldia d’Alcoi pel PP, Carlos Pastor, ha advertit que “mentre no s’unifique el centre dreta a Alcoi”, hi ha “moltes possibilitats que el PSOE de Francés governe 16 anys i això seria molt poc beneficiós per a la ciutat”

El candidat del PP Alcoià a les eleccions municipals de 2023, Carlos Pastor, ha anunciat que l’objectiu inicial i un dels eixos de la seua candidatura a l’alcaldia d’Alcoi passa per “unir” entorn del PP el vot de la moderació per a conformar una alternativa real, coherent i seriosa per a traure la ciutat avance.

El candidat del PP també ha destacat que “fragmentar el vot del centre dreta, tal com ha ocorregut en anteriors cites electorals, només beneficia al PSOE”. Per això, apunta Pastor “aquesta reflexió hem de tindre-la clara els qui pensem que Alcoi necessita amb urgència redreçar el rumb i que 16 anys de Toni Francés es convertirien en una llosa que la ciutat no pot permetre’s”.

Carlos Pastor ha volgut remarcar que “em deixaré la pell perquè el PP siga la casa de tots. Estem obligats per responsabilitat i compromís amb Alcoi a oferir una opció electoral que aglutine entorn del PP tot el vot de la moderació. No podem defraudar a aqueix ampli espectre de la societat alcoiana que demana un canvi de cicle amb urgència”.

En aquest sentit, el candidat popular ha remarcat “estic obert a escoltar a tot aquell que tinga alguna cosa a aportar a un projecte moderat i de centre dreta, en el qual les propostes per a Alcoi estiguen per damunt dels personalismes i dels partits”. “Només així aconseguirem presentar-nos davant els alcoians com una alternativa moderada, creïble i que de veritat pose fi a 12 anys de governs desaprofitats per a Alcoi” ha postil·lat.

Finalment, Carlos Pastor ha expressat que “el nostre objectiu passa per unir a tots els que creuen que Alcoi necessita respostes als problemes i projectes que ens retornen la il·lusió, en definitiva, un govern millor. I treballarem per a donar-li-ho des del PP”

Cal recordar que el passat 28 de setembre saltava la sorpresa a les files del PP Alcoià, on es donava a conéixer que Quique Ruiz, número 1 del PP local a la ciutaten eixe moment, no seria el proper candidat a les eleccions municipals. El passat dissabte el partit feia públic oficialment que el nou candidat a l’alcaldia seria Pastor.