Inici Alcoi El PP alcoià proposa celebrar un ple al voltant de l’estat de...

El PP alcoià proposa celebrar un ple al voltant de l’estat de la ciutat per any

372
0
COMPARTIR

El 3 d’octubre del 2013 va ser la darrera vegada que l’Ajuntament d’Alcoi va acollir la celerbració d’un debat de l’estat de la ciutat. Posar en comú com considera cada agrupació política que està la població és considerat pel principal partit de l’oposició, el PP, com a un punt fonamental a l’hora de fiscalitzar l’acció del govern municipal. Per això, els conservadors portaran al proper ple aquesta proposta per a que siga debatuda.

Segons el portaveu popular alcoià, Quique Ruiz, l’Alcalde es va comprometre en l’anterior legislatura a dur a terme aquest debat de forma anual. Una promesa que no s’ha materialitzat a pesar de que ja ha començat una nova legislatura. per això, el PP alcoià considera que dur a terme aquest anàlisi de l’estat de la ciutat seria positiu per a posar en comú quines són les principals mancances de la capital de l’Alcoià.

Els populars pretenen que es debata al plenari el possible format d’aquesta mena de control per a determinar en quin estat es troba la ciutat en les seues diferents àrees d’actuació. Es tracta d’una de les propostes que el PP alcoià tenia al seu programa electoral per a les eleccions municipals del passat 26 de maig.