Home Alcoi La Setmana Modernista d’Alcoi incorpora una mostra sobre la indústria paperera a...

La Setmana Modernista d’Alcoi incorpora una mostra sobre la indústria paperera a la seua programació

1000
0
SHARE

Resta menys d’un mes per a que els carrers d’Alcoi tornen un segle enrere per a reflectir com era la ciutat durant els anys del seu màxim esplendor. Serà entre el 16 i el 22 de setembre amb la III Setmana Modernista que es celebra a la ciutat dels ponts, amb una més que notable participació de tota la societat. Desenes d’ens civils participaran en les múltiples activitats que ja hi han programades.

No obstant, l’agenda no deixa de creixer amb la incorporació de noves associacions i iniciatives per a enriquir més si cal l’esdeveniment. En aquesta ocasió és la Capella de l’Antic Asil la superfície que albergarà una nova mostra relacionada amb la indústria de l’època modernista a Alcoi: la paperera.

L’exposició estarà activa una setmana abans de la posada en marxa de la Setmana Modernista i recollirà tot allò relacionat amb la important indústria paperera alcoiana, de la que encara hui n’existeixen exemples empresarials. A més, la mostra també porta aparellada una conferència per a abordar la història i el valor patrimonial dels molins paperers, infraestructures prou esteses a Alcoi.