Home Alcoi El PP aparta a Quique Ruiz de la candidatura a l’Alcaldia d’Alcoi...

El PP aparta a Quique Ruiz de la candidatura a l’Alcaldia d’Alcoi en les properes eleccions municipals de 2023

0
SHARE
Quique Ruiz, Portaveu del PP d'Alcoi fins 2023, en una imatge d'arxiu.

Les diferents formacions polítiques treballen ja per a perfilar les llistes amb les que concorreran a les properes eleccions municipals i autonòmiques del 2023. Algunes d’elles estan duent a terme canvis sensibles en les candidatures, especialment aquelles que es troben en l’oposició. És el cas del PP, que està modificant els seus organigrames, sobre tot a les localitats en les que no governa.

Si fa uns dies l’actual Alcalde d’Alcoi pel PSPV, Toni Francés, confirmava que es presenta a la reelecció per a un quart mandat, ara el principal partit de l’oposició ha fet allò contrari amb el seu encara portaveu. I és que Quique Ruiz no serà el candidat de la formació conservadora per als comicis locals del proper any. Així li ho ha comunicat el propi president regional dels conservadors, Carlos Mazón, segons publiquen diversos mitjans.

Tant és així que -encara que el PP ni ho confirma ni ho desmenteix- el president regional del partit i també de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, li ha comunicat a Ruiz que no serà el candidat a l’Alcaldia d’Alcoi en 2023. Tampoc està confirmat el que serà el seu substitut, encara que totes les veus apunten a Carlos Pastor, més proper segons algunes fonts a Mazón.

El possible substitut

Pastor és llicenciat en Dret, fou el cap visible de Noves Generacions en els anys 90 i és membre de l’Executiva del PPCV. A més, també és conegut dins el món de la Festa alcoiana, on va ostentar el càrrec de Primer Trò de la Filà Mossàrabs. Actualment és tècnic dins de la Conselleria de Política Territorial de la Generalitat Valenciana.

Per la seua banda, tal i com ha confirmat a tvA, Quique Ruiz serà portaveu dels populars alcoians fins esgotar la legislatura. El partit li ha oferit algunes opcions allunyades de la candidatura municipal a comandar l’Ajuntament d’Alcoi. Opcions que Ruiz està barallant abans de prendre una decisió definitiva sobre el seu futur dins del món de la política quasi 4 anys després d’abandonar la seua feina com a Cap d’Informatius a Ràdio Alcoi.