Home Castalla L’Ajuntament de Castalla destina 55.000 euros a ajudes per a estudiants i...

L’Ajuntament de Castalla destina 55.000 euros a ajudes per a estudiants i esportistes d’elit locals

0
SHARE
Xiquets d'infantil al CEIP Rico Sapena de Castalla.
Xiquets d'infantil al CEIP Rico Sapena de Castalla.

L’Ajuntament de Castalla ha destinat 55.000 euros en tres ajudes per a estudiants i esportistes d’elit locals, 46.500 d’ells provinents de beques. L’equip de govern local ha volgut destacat l’aposta per facilitar l’accés a l’educació dels xiquets i joves de la localitat.

Les tres ajudes que es poden sol·licitar són la beca per a xiquets de 0 a 2 anys en l’escola infantil Ninos amb màxim 30.000 euros, les ajudes a l’estudi per a universitaris i cicles formatius amb import màxim d’11.000 euros i les aportacions per a llibres i material escolar que sumen un total de 5.500 euros. Aquestes podran ser sol·licitades a través de la web de l’ajuntament.

L’edil d’educació, Román Sáez, ha confirmat que es tracta de “unes ajudes que entreguem cada any com a mostra del compromís d’aquest Ajuntament amb la formació dels nostres veïns i veïnes, que abracen les diferents etapes formatives dins del sistema educatiu”.

Beques esportives per als atletes d’elit de Castalla

D’una altra banda, L’ajuntament ha posat 4.000 euros a disposició dels atletes d’elit de Castalla en la modalitat de beques esportives dins de la política municipal de suport a l’esport local. Les persones interessades en accedir a les subvencions poden presentar la seua sol·licitud des del 23 de setembre durant un període de 20 dies hàbils, fins al 24 d’octubre.

El regidor d’Esports, Román Sáez, ha declarat que “estem orgullosos d’ajudar als atletes locals que porten el nom de Castalla al primer nivell esportiu amb els seus assoliments. Una llavor que s’està sembrant bé des de les nostres escoles esportives, ja que cada vegada més esportistes de la nostra ciutat veuen reconegut el seu treball amb triomfs al més alt nivell”.