Home Alcoi El PP d’Alcoi critica les noves mesures de recollida de residus

El PP d’Alcoi critica les noves mesures de recollida de residus

664
0
SHARE

El grup Popular ha lamentat el mal resultat recollit pel nou contracte de recollida de residus a la zona central del terme municipal d’Alcoi, on s’havien implantat contenidors de posar i treure. Després d’un any desde la implantació d’aquesta mesura, aquestos mals resultats obliguen a variar el sistema de recollida de residus en quatre dels cinc punts on s’havien establert.

Les principals novetats han afectat a l’avinguda del País Valencià on es recuperen els contenidors soterrats, a la part posterior del carrer Sant Maure on els depòsits tornen a ser de gran mida i estar actius les 24 hores. Així mateix, al carrer el Tap, s’han introduït contenidors grans però l’horari s’ha avançat des de les 20:00 fins a les 18:00 hores.

Aquesta mesura, únicament ha dut bons resultats al carrer de Sor Elena Picurelli. Pel que fa a la gestió gubernamental municipal encara no s’ha esclarit com s’introduirà el contenidor marrò, on es deriva el ‘compost’ o barreja de residus orgànics fermentats i matèries minerals, una mesura anunciada al finalitzar el 2017.