Home Destacats El PP d’Ibi valora l’actual estat de l’Ajuntament del municipi i demana...

El PP d’Ibi valora l’actual estat de l’Ajuntament del municipi i demana la dimissió de l’equip de govern

0
SHARE

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ibi ha acollit una roda de premsa del Partit Popular del municipi on han explicat la situació que travessa actualment el consistori iberut.

En la compareixença, Mayte Peñalver ha lamentat que “l’actual situació i que el nom d’Ibi haja d’estar vinculat a la pèssima i ineficaç gestió que està fent l’actual Equip de Govern”.

Per la seua banda, Antonio Rico ha afirmat que “l’Ajuntament d’Ibi té diners, tot al contrari del que vol deixar veure l’actual equip de govern”. Així, també ha culpat als socialistes i a Som Ibi de “crear una alarma social a la població i que l’equip de govern, amb interventor d’habilitació nacional, té el doble de factures per pagar, molt més deute i no mostren cap solució davant aquest greu situació.”

A més, el diputat autonòmic, Nando Pastor, ha fet referència a la legitimitat per fer una valoració i èxamen dels primers mesos de govern de PSOE – SomIbi-Compromís. Assenyala que “les notícies alarmants que s’estaven generant a Ibi són “totalment contràries al que era habitual durant els últims anys” i ha afirmat que “Ibi sempre ha estat un referent en tots els àmbits al nostre territori.”

Mayte Peñalver ha finalitzat les intervencions demanant novament la dimissió de l’alcalde Sergio Carrasco i, en conseqüència, de la resta dels seus companys d’equip.