Home Cocentaina La Fira de Tots Sants seguirà tancada el matí de divendres

La Fira de Tots Sants seguirà tancada el matí de divendres

390
0
SHARE
Imatge de la Fira de Tots Sants de Cocentaina al voltant de les 10h del matí del divendres

La Fira de Tots Sants de Cocentaina seguirà tancada durant aquest matí de divendres seguint el protocol establert davant del fort temporal de vent que s’experimenta des de la jornada d’ahir dijous. La decisió es va prendre ahir a la vesprada durant una reunió extraordinària del dispositiu de seguretat de la Fira, format per les màximes autoritats de l’Ajuntament de Cocentaina, la Guàrdia Civil, els Bombers, la Policia Local i el personal tècnic del Departament de Fira.

Els pronòstics de què es disposen a hores d’ara marquen que les ràfegues més fortes de vent es produiran durant les 13 hores de divendres, tot i que sembla que no arribaran als registres marcats durant el dijous.

La regidora de Fira, Marcela Richart, ha explicat a tvA que “ha estat una nit molt complicada, no he dormit perquè he estat tota la nit acompanyant als i les comerciants[…] han hagut destrosses en parades i hem estat treballant al llarg de les útlimes hores, ajudant en el que hem pogut”. Ha informat també que segueixen pendents de l’estat meteorològic i que a les 12h tornarà a organitzar-se una renió amb intenció de valorar la situació amb intencions de “si el temps ho permet, reobrir la Fira a partir de les 18h, però no ho podem asegurar fins que no s’estudie tot bé i es garantisca la seguretat”.

Jordi Pla, Alcalde de Cocentaina s’ha mostrat trist per tot el viscut des de la jornada d’ahir dijous i ha informat que “aquest matí estem treballant des de l’Ajuntament, junt a les brigades i els tècnics i Policia Municipal en les reparacions, mantenient, neteja i conservació de la Fira. A les 12h es realitzarà una reunió de coordinació amb tècnics municipals, Policia, Guàrdia Civil i Bombers per analizar l’estat actual i també el que es preveu i a partir d’ahí ja prendrem decisions”.

“Afortunadament, no s’ha hagut de lamentar cap desgràcia personal, fet que ens referma en la dura decisió de tancar la Fira que hem hagut de prendre aquest dijous”, han afegit des de l’Ajuntament contestà.