Home Alcoià El PP porta als ajuntaments de l’interior una moció per a exigir...

El PP porta als ajuntaments de l’interior una moció per a exigir a Sanitat l’apertura dels centres de salut també de vesprada

745
0
SHARE

La Conselleria de Sanitat Universal només obrirà durant l’estiu 77 dels més de 500 centres de salut que existeixen a tota la Comunitat Valenciana. Un fet que no ha sigut ben rebut per tots els departaments de salut, especialment per aquells que no van a poder tenir aquest servei. I tot en un estiu en el que s’estima que la mobilitat en quant a les vacances serà menor d’allò habitual, pel que molta més gent estarà a la seua localitat habitual. A més, cap la possibilitat de que les poblacions d’interior registren un augment de visitants que busquen allunyar-se de les aglomeracions. I tot mentre la pandèmia de coronavirus segueix activa.

Aquest fet ja ha sigut criticat per l’oposició que ostenta el PP a les Corts Valencianes. Els conservadors consideren que el fet d’obrir els centres de salut a uns departaments i mantenir-los tancats en altres suposa un greuge comparatiu. En el cas dels centres de salut de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, restaran tancats durant la temporada estival, fet que ha motivat la presentació d’una moció al plenari alcoià per a demanar a Sanitat Universal que revertisca aquesta situació.

La moció aprovada a Alcoi arribarà per part dels populars també a la resta de localitats de la muntanya alacantina. Des del PP consideren que cap ajuntament pot negar-se a reivindicar uns serveis públics que tot ciutadà té garantits. Tot i això, fou precisament aquesta formació la que va dur a terme els retalls en la despesa i els serveis de Sanitat mentre va governar durant la darrera crisi econòmica.