Inici Cocentaina Cocentaina convoca el VII Sent-Me però sense vessant formativa degut a les...

Cocentaina convoca el VII Sent-Me però sense vessant formativa degut a les restriccions de la Covid19

307
0
COMPARTIR

L’Alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, el regidor de cultura Iván Jover i el director d’orquestra i musicòleg contestà Ignacio García-Vidal han presentat una simbòlica edició 2020 del Sent-Me que organitza anualment la capital del Comtat. La setena edició de Sent-Me presentarà dos concerts al Palau Comtal els dies 27 i 28 de juliol, adaptats als protocols de seguretat sanitària vigents.

L’objectiu principal d’aquesta setena edició és mantindre la filosofia i l’esperit que identifica des de la seua creació a Sent-Me: la trobada entre persones i el gaudir de la música clàssica en el marc arquitectònic i patrimonial contestà. Tal i com ha declarat el director artístic del simpòsium, el director d’orquestra contestà Ignacio García-Vidal, “la complexitat dels temps que estem vivint fan més rellevant que mai la voluntat de generar espais de creació per a la cultura i l’art”.

La secció de cordes de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia -dirigida pel mateix Ignacio García-Vidal- i el Quartet de corda de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant oferiran dos concerts en els quals interpretaran quartets, divertimentos i serenates de corda de Mozart, Beethoven, Elgar i Dvorak. Violins, violes, violoncels i contrabaixos mantindran així la seua cita anual per seté any consecutiu amb el públic contestà al Palau Comtal. L’aforament serà limitat i les invitacions gratuïtes es podran retirar a la Casa de la Joventut des del dia 13 de juliol.