Home Destacats El primer cas de coronavirus a Onil es dona entre el personal...

El primer cas de coronavirus a Onil es dona entre el personal de la residència de majors

0
SHARE

El coronavirus ha arribat a la vila d’Onil i ho ha fet, tal vegada, a un dels pitjors llocs on podria haver-ho fet: la residència de la Tercera Edat de la localitat. Així ho afirma la comunicació interna que el centre ha enviat a les famílies dels interns aquest mateix matí de divendres 20 de març. El positiu l’ha donat un dels membres del personal sanitari del centre que ja ha sigut posat en quarentena.

Pel moment no hi ha cap altra confirmació, ni entre el personal sanitari ni entre els propis usuaris del mateix del centre. En qualsevol cas, la direcció comunicarà qualsevol novetat de forma individual a les famílies que es puguen veure afectades. El centre ja porta dies extremant les mesures de precaució per a impedir l’entrada del coronavirus, entre les que es troben la prohibició de rebre visites per part dels ingressats.

El primer positiu per Covid-19 al centre i -que haja trascendit- també a la localitat ha vingut acompanyat d’un augment en les mesures de prevenció i seguretat per part del personal que atén als majors.