Home Banyeres Banyeres també aplaça els seus Moros i Cristians per la crisi del...

Banyeres també aplaça els seus Moros i Cristians per la crisi del coronavirus

984
0
SHARE

Tal i com ja va anunciar tvA, la més que probable prolongació de la crisi sanitària derivada de l’epidèmia de coronavirus podia afectar als principals festejos de les poblacions que les celebren en abril i maig. És el cas dels Moros i Cristians a localitats com Alcoi, Onil, Banyeres o Muro. La primera de les poblacions ja va anunciar fa just una setmana l’aplaçament dels festejos sense data concreta.

Ara és Banyeres de Mariola la població que ha pres la mateixa decisió, preveient l’allargament de l’Estat d’Alarma. La localitat sol celebrar els seus dies grans entre el 22 i el 25 d’abril, però enguany, com en el cas d’Alcoi, esperarà a dur-los endavant fins que es calme la pendèmia. La decisió l’ha presa la Comissió de Festes banyeruda amb el suport de l’Ajuntament.

Altres localitats, com Onil, encara estan pendents de la decisió després de modificar enguany -i per primera vegada- els dies en que es celebrarien els festejos. El que sí s’ha modificat són les dates dels actes previs als festejos, que han sigut comprimits prop de les dates centrals dels festejos.