Home Alcoi El programa ‘Vacances en Pau’ permet a 19 xiquets sahrauís passar l’estiu...

El programa ‘Vacances en Pau’ permet a 19 xiquets sahrauís passar l’estiu al costat de famílies de l’Alcoià

258
0
SHARE
Els xiquets sahrauís acollits a les comarques durant la seua recepció a Alcoi.

Aquest dimecres 26 ha tingut lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi la recepció als 19 xiquets i xiquetes procedents dels Campaments de Refugiats Sahrauís en Tindouf, que gràcies al treball de l’Associació Dajla i través del programa ‘Vacances en Pau‘ estan des del 16 juliol i fins a finals d’agost acollits per famílies de la comarca de l’Alcoià.

Aquest projecte pretén donar als xiquets sahrauís la possibilitat de millorar substancialment la seua salut, a través de la millora de la dieta i les revisions mèdiques, la possibilitat de tindre una altra imatge del món, diferent de les que els aporta la seua realitat quotidiana en el desert i, en general, cobrir les principals mancances d’aquests menors, vivint uns mesos lluny de les dures condicions dels campaments.

Estrena en la piscina

L’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés al costat del vicealcalde, Àlex Cerradelo i la Regidora de Polítiques Inclusives, Aroa Mira, els ha donat la benvinguda i els han desitjat que gaudisquen de l’estiu al costat de les famílies d’acolliment. Després de la recepció per part de la Corporació Municipal han anat a passar el dia a la Piscina Municipal José Trenzano.