Inici Alcoià El Projecte Somriures rep suport econòmic d’iniciatives particulars durant el que va...

El Projecte Somriures rep suport econòmic d’iniciatives particulars durant el que va de 2020

338
0
COMPARTIR

Més de 70 famílies són les que integren el Projecte Somriures, que tracta d’aconseguir la creació d’un centre d’atenció vital per a persones amb diversitat funcional més enllà dels 21 anys. Fins eixa edat, tots estan atesos als diferents centres d’educació especial de que disposen les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Però una vegada superat eixa ombrall, depenen exclusivament de les seues famílies, moltes vegades saturades.

Per això, els responsables de l’ens han mantingut diversos encontres amb polítics i actors socials de les poblacions implicades. De tots han rebut suport, tot i que pel moment no hi han visos de que el centre que demanen vaja a ser construït a curt termini. Però el que sí esta rebent l’ens, especialment enguany, són ajudes econòmiques via donacions. Diferents col·lectius esportius i socials han destinat la seua recaptació a contribuir al projecte.

Entre els donants econòmics cap al Projecte Somriures es troben els corredor del repte ‘Un reto para una causa’, el Col·legi Santa Ana d’Alcoi o el Alfonso Iniesta de Banyeres o l’organització de la Cursa Solidària de la Dona de Muro. Aquestes donacions han motivat un profund agraïment per part dels integrants del projecte, cosa que han fet pública mitjançant un comunicat de premsa.

Els fons recaptats ajudaran al col·lectiu en la seua lluita per dignificar la vida dels seus fills que pateixen diversitat funcional.