Home Ibi El PSPV d’Ibi organitza una col·lecta de llibres usats com a pas...

El PSPV d’Ibi organitza una col·lecta de llibres usats com a pas previ a la seva iniciativa d’intercanvi de llibres

1743
0
SHARE

El Partit Socialista d’Ibi ha organitzat per a aquesta setmana, una col·lecta de llibres usats com a pas previ a la seva iniciativa d’intercanvi lliure de llibres en diferents punts del municipi.
La recollida, que està prevista per als dies 25, 26 i 27, tindrà lloc a la seu socialista, situada en C/Joaquim Vilanova nº 8, en horari de 11:00 ha 13:00 h pels matins i de 19:00 a 21:00h a la vesprada.
El secretari general dels Socialistes iberuts, Sergio Carrasco, confia que, “tant la col·lecta com la posterior iniciativa d’intercanvi de llibres sigui ben acollida per la ciutadania” i afirma que, “després de començar a publicitar la col·lecta en el dia d’ahir, avui ja hem rebut missatges d’algunes associacions i de ciutadans particulars que ens comuniquen la seva voluntat de donar llibres per a aquesta activitat”.
Carrasco anima a tots els iberuts a participar en aquesta iniciativa, “amb l’objectiu de fomentar la lectura, al mateix temps que es dinamitza el carrer i es dota de més vida a Ibi”.