Home Castalla El ‘Punt Violeta’ de Castalla ha atés a 500 persones i evitats...

El ‘Punt Violeta’ de Castalla ha atés a 500 persones i evitats altercats de violència de gènere durant els Moros i Cristians

0
SHARE
Punt Violeta de Castalla.
Punt Violeta de Castalla.

L’Ajuntament de Castalla va instal·lar un ‘Punt Violeta’ actiu durant les nits de les Festes de Moros i Cristians de la localitat. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Benestar Social en col·laboració amb Creu Roja, en les rodalies del parc municipal, epicentre de les verbenes nocturnes. En total, el punt violeta ha atés a 478 persones en el transcurs de les celebracions.

Segons les dades proporcionades per Creu Roja, el punt violeta de Castalla ha atés a 478 persones en el cap de setmana: 182 homes i 296 dones. Per trams d’edat, entre 11 i 15 anys s’ha atés a 30 homes i 66 dones; de 16 a 20 anys s’ha atés a 93 homes i 145 dones; de 21 a 30 anys s’ha atés a 44 homes i 57 dones; i quant als majors de trenta-un anys s’ha atés a 15 homes i 28 dones.

Maite Gimeno, Regidora de Benestar Social, ha destacat que “el punt violeta va proporcionar informació fiable a la ciutadania sobre els perills de la violència de gènere i la necessitat de què ens eduquem en igualtat, per a aconseguir una convivència sana dins de la societat”. L’edil ha valorat “de manera positiva” el funcionament del punt violeta durant les festes locals.