Home Alcoià Les carreteres de l’Alcoià i el Comtat acullen el Rallye La Nucia-Mediterraneo...

Les carreteres de l’Alcoià i el Comtat acullen el Rallye La Nucia-Mediterraneo ‘Trofeu Costa Blanca’ aquesta vesprada

372
0
SHARE

Ahir a la nit se celebrava la Cerimònia de Sortida del 28é Rallye La Nucia-Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ al Palau Provincial. El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i el diputat d’Esports, Bernabé Cano, van ser els encarregats de donar la sortida a l’esdeveniment esportiu on rugir dels motors va ser el principal protagonista.

Després de saludar, signar autògrafs i fotografiar-se amb el nombrós públic assistent, els pilots van sortir abrigats per l’afecte de la província en direcció a La Nucia, on un any més s’ha establert el centre d’operacions.

El Rallye ha continuat aquest matí amb un shakedown entre Bolulla i Tàrbena en què els participants han ultimat els ajustos dels seus vehicles, mentre que a la tarda, a partir de les 15.00 hores, es disputaran els trams Relleu-Penàguila, de 22,79 quilòmetres, i Benassau-Gorga, de 12,28 quilòmetres.

Per part seva, dissabte 5 de novembre al matí tindrà lloc l’etapa reina amb el tram de Xaló, de 21,77 quilòmetres, les especials de Pego, de 10,37 km, i Coll de Rates, de 19,56 km. A la tarda els trams de Xaló i Pego tornaran a afrontar-se.