Home Cocentaina El Rayo Ibense s’emporta el primer Trofeu Sant Hipòlit al guanyar a...

El Rayo Ibense s’emporta el primer Trofeu Sant Hipòlit al guanyar a terres contestanes 1-3

1222
0
SHARE

Ahir 8 d’agost es va disputar al Camp de la Via de Cocentaina, la I edició del Trofeu Sant Hipòlit que va enfrontar al Rayo Ibense visitant contra al local CD Contestano. Ambdós equips van encetar el partit amb uns 11 amb ganes de guanyar, sobretot els contestans que volien que el primer trofeu es quedara a casa.

La primera meitat va començar amb bon ritme i als 39 minuts de l’encontre el Contestano sumava el primer i únic gol al seu marcador. Álvaro, jugador del Rayo Ibense fou l’encarregat d’empatar al minut 45 abans de concloure la primera part.

Amb l’empat 1-1 iniciaven la segona meitat, amb moltes ganes de desfer l’empat. 45 minuts més que van donar per a molts més gols i jugades per part de tots dos equips. Al minut 22, Cutri, del Rayo, marcava de cap després d’una jugada de José Alfonso. Fou un xut de Rafa Pina des del mig del camp l’encarregat de sentenciar el partit amb un 1-3 favorable als iberuts. Així, la primera edició del Trofeu Sant Hipòlit ha estat un nou trionf per als d’Ibi que van marxar a casa contents i satisfets per joc de la passada jornada. L’equip contestà haurà d’esperar fins la propera edició per lluitar per aconseguir aquest trofeu.