Home Alcoià 3 colivencs participen al mundial d’orientacio i Andreu Blanes fa sèptim

3 colivencs participen al mundial d’orientacio i Andreu Blanes fa sèptim

0
SHARE

Els esportistes d’Onil Antonio Martinez, Violeta Feliciano i Andreu Blanes han estat elegits per a formar part de la Selecció Espanyola d’Orientació per a participar en els mudials absoluts d’orientació que estan disputant-se estos dies a Letonia. Com a dada curiosa, 3 dels 8 seleccionats son colivencs, i es que l’esport d’orientació de la vila de les nines es una referència a nivell nacional.

L’orientació es un esport que es divideix en distintes modalitats: sprint, distància mitjana, distància llarga i relleus.

La millor posició a hores d’ara la va aconseguir el dissabte Andreu Blanes en la modalitat Sprint, finalitzant la cursa en una molt bona sèptima posició, a tan sols 3,3 segons del bronze. A aquesta modalitat Antonio Martinez també va finalitzar en un bon lloc a la classificació en la vintena posició.

Per altra banda, Violeta també va participar en la modalitat sprint, però no va aconseguir pasar de la cursa clasificatòria.


Diumenge Antonio i Andreu participaven en la prova de relleus mixtes, pero una errada de una de les companyes els va deixar fora de les classificacions.

Dimarts, Violeta Feliciano, va competir en la modalitat de mitja distància quedant en la 49 posició.

Les proves que encara queden per desenvolupar son demà relleus masculins i femenins per part dels 3 colivencs junt amb els tres companys de selecció, i dissabte cursa llarga per part de Violeta i Andreu.