Home Cocentaina El Sent-me Cocentaina 2022 presenta la seua programació de concerts

El Sent-me Cocentaina 2022 presenta la seua programació de concerts

644
0
SHARE
Imatge de "Sent-me"

La huitena edició de l’Encontre de Música i Educació porta a Cocentaina de l’11 al 15 de juliol una interessant proposta artística.

Les nits d’estiu al Palau Comtal de Cocentaina recuperen la programació de concerts d’alt nivell artístic que proposa el SENT-ME COCENTAINA, organitzat per l’Ajuntament contestà. Enguany, cinc concerts constitueixen la variada oferta de concerts.

En aquesta ocasió, visitaran la capital del Comtat orquestres com l’ADDA Simfònica d’Alacant oferint la 8a Simfonia de Dvôrak i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana que es presentarà en un format d’orquestra de cambra. També oferirà un concert la cantant Sheila Blanco en un íntim format en el qual ret homenatge a les poetes de la Generació del 27. La producció pròpia del SENT-ME COCENTAINA es materialitza en dos concerts: el que oferirà l’Ensemble de Corda SENT-ME COCENTAINA dirigit pel mestre Enrique García Asensio i una selecció d’alumnes de l’Encontre de Direcció, i el concert de clausura oferit per l’alumnat més menut de l’encontre, el SENT-MET, curs d’educació musical per a xiquets i xiquetes conduïts per Elena Huidobro. “Els concerts són d’entrada gratuïta o amb preus assequibles, mantenint la filosofia d’acostament de la música a tots els públics en què es recolza el SENT-ME COCENTAINA des de la seua creació”, declara el director artístic, Ignacio García-Vidal.

 

Cal recordar que el període de matrícula per a les diferents propostes didàctiques està obert fins al 30 de juny, i es pot consultar tota la informació en la web de l’Ajuntament de Cocentaina: https://www.cocentaina.es/es/patrimonio-y-cultura/sent-me

 

PROGRAMACIÓ DE CONCERTS SENT-ME COCENTAINA 2022

DILLUNS 11 JULIOL. CONCERT INAUGURAL SENT-ME COCENTAINA 2022

Palau Comtal 22 h Orquestra ADDA Simfònica Beatriz Fernández, directora

Obertura Egmont de L.V. Beethoven i Simfonia n. 8 op. 88 d’A. Dvôrak

DIMARTS 12 JULIOL. SHEILA BLANCO CANTA A LES POETES DEL 27

Palau Comtal 22 h

DIMECRES 13 JULIOL. ORQUESTRA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Palau Comtal 22 h “Els Arts amb tu” Orquestra de cambra

DIJOUS 14 JULIOL. ENSEMBLE DE CORDA SENT-ME COCENTAINA I ENRIQUE GARCÍA ASENSIO

Palau Comtal 22 h Concert de clausura de l’Encontre de Direcció Musical

Obres de Tchaikovski, Turina, Grieg, Purcell i Sibelius

DIVENDRES 15 JULIOL. CONCERT DE CLAUSURA SENT-MET

Centre Cultural El Teular 19 h Alumnat del SENT-MET