Home Alcoià El sistema per a comunicar les vacances de la població per a...

El sistema per a comunicar les vacances de la població per a evitar saltar-se la vacunació estarà llest a mitjans de juliol

596
0
SHARE

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està treballant en la posada en marxa d’un dispositiu que va a permetre a la ciutadania de la Comunitat Valenciana adaptar el seu procés de vacunació als seus dies de vacances durant l’estiu. En aquest sentit, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat que “des de Sanitat s’està treballant perquè aquest dispositiu pugui estar en marxa a partir del dia 15 de juliol”.

Així mateix, la consellera ha explicat que “l’objectiu és que totes les persones puguen plantejar durant quines setmanes no estaran a la Comunitat Valenciana. Per tant, des de la Conselleria de Sanitat es podria planificar la seva vacunació fora d’aquestes dates”. En tot cas, Barceló ha indicat que “això no vol dir que cada un decideixi quan vol vacunar-se, sinó que el ciutadà o ciutadana podrà manifestar quins dies o què setmanes està fora de la Comunitat, i va poder sol·licitar que no se li administri la vacuna durant aquestes dates”.

A més, tot això es va a dur a terme respectant sempre el grup d’edat que s’està vacunant en cada moment seguint l’estratègia de vacunació.