Home Cocentaina El suport al comerç local impulsa la campanya del Nadal Contestà

El suport al comerç local impulsa la campanya del Nadal Contestà

296
0
SHARE

La temporada de compres de Nadal a Cocentaina comptarà un any més amb diferents accions, tant comercials com d’activitats complementàries pròpies d’aquestes dates sota la imatge unificada del Nadal Contestà.

Pel que fa a l’apartat purament comercial, un total de 51 establiments de la localitat s’han sumat a la iniciativa de la Regidoria de Comerç contestana, la qual es farà càrrec de la campanya publicitària, el material i el cost dels xecs. Les compres fetes durant les setmanes centrals del mes de desembre  tindran l’oportunitat d’obtenir diferents xecs regal valorats en 100€ i 50€, una forma de premiar la fidelitat dels clients del xicotet comerç.

Cada dimecres del mes de desembre es sortejaran 3 xecs regal, els quals han de ser utilitzats abans del 6 de gener. El sorteig es durà a terme en directe en els estudis de Ràdio Cocentaina.

L’actual oferta comercial minorista de Cocentaina disposa d’una gran varietat de productes, a més d’una atenció pròxima i personalitzada, per la qual cosa existeix la possibilitat de comprar qualsevol producte i cobrir qualsevol necessitat per al públic consumidor.

Un complement interessant a tota aquesta oferta comercial nadalenca és la iniciativa de col·laboració dels serveis locals gimnasos, acadèmies, perruqueries, clíniques… que es sumen a la dinamització de les compres amb els sortejos i premis. Paqui Ruiz, Regidora de Comerç, ha comentat que “la varietat comercial que habitualment es pot trobar a Cocentaina, durant el Nadal, es vorà complementada amb els diferents premis que  recompensen la fidelitat dels consumidors locals i comarcals”.

Igual que els últims anys, comerç i tradicions van de la mà en aquest període de Nadal a la capital del Comtat. Per tant, es comptarà amb una oferta cultural important i variada, principalment durant els caps de setmana, i els dies assenyalats de les festes nadalenques. Les regidories de Joventut i Tradicions han estructurat una programació variada per a tots els grups de població, independentment de l’edat.

L’Alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha explicat que “aquest Nadal la inversió en la campanya de Nadal és molt superior a la de l’any anterior perquè el comerç està passant per un mal moment econòmic derivat de la Covid19 i necessita del nostre recolzament i del suport de tot el poble, ja que cada compra feta al poble és important per a aquestes famílies”.